Motivatie met onze groepslessen én persoonlijke aandacht

< >
  • image alt name

Specifieke aandacht voor

  • De algehele conditie
  • Beweeglijkheid
  • Spierkracht en spierlengte
  • Ontspanning
  • Ademhaling
  • Evenwicht

Soms wil je wat anders dan een sportschool

Door een (lichamelijke) beperking kunnen veel mensen niet optimaal sporten of een geschikte sport vinden. Sporten op een sportschool is dan vaak te zwaar. Ook de sociale controle in de oefenzaal kan als belastend ervaren worden. U voelt zich minder prettig in een sportschool en vindt het fijner om niet tussen alleen maar jonge mensen te trainen.

In dat geval bent u voor groepslessen bij Oefentherapie Dudok aan het goede adres. Groepslessen zijn bedoeld voor iedereen (met of zonder klachten) die graag wil werken aan een betere houding en beweging en voor wie zijn spieren graag in conditie wil brengen of houden.

De groepslessen worden gegeven door oefentherapeuten. Als oefentherapeut werken we volgens de methode Mensendieck. Wij zijn bevoegd paramedici, kwaliteitsgeregistreerd en Bachelor of Heath. De groepslessen vinden plaats in het prachtige Medisch Centrum Dudok waar naast de praktijkruimte gebruik gemaakt wordt van de proffessionele ingerichte oefenzaal. De lessen vinden plaats op dinsdagochtend van 10.00-10.45.

Vrijblijvende proefles? Doe mee! Bel Caroline Hoeks bij Oefentherapie Dudok

Groepslessen door oefentherapeuten

Volgens de methode Mensendieck. Als oefentherapeut zijn wij daarnaast allemaal bevoegd paramedici, kwaliteitsgeregistreerd en Bachelor of Heath.

Medisch Centrum Dudok

De groepslessen vinden plaats in het prachtige Medisch Centrum Dudok waar naast de praktijkruimte gebruik gemaakt wordt van de professioneel ingerichte oefenzaal.

Wanneer?

De lessen vinden plaats op dinsdagochtend van 10.00-10.45. Kosten: 35.00 euro per maand.