Leefstijl coaching

Het leven kan soms erg druk zijn en vol verwachtingen zitten

039 gymming

ALGEMENE OEFENTHERAPIE

043 walking stick

VITAAL OUDER WORDEN

040 physiotherapy 2

CHRONISCHE PIJN

029 rehabilitation 3

PARKINSON

033 yin yang

DUIZELIGHEID KLACHTEN

014 rehabilitation 5

 SLAAP PROBLEMEN

Het leven kan soms erg druk zijn en vol verwachtingen zitten. Je kan veel prikkels krijgen vanuit de omgeving. 24/7 staan we in contact met de buitenwereld door onze social media. Soms kan het je allemaal teveel zijn. Dat kan veel energie kosten, maar ook veel stress en spanning geven. De balans is dan verstoord.  

Er komt een moment dat je jezelf aan wil gaan pakken. Je besluit minder stress te willen ervaren, meer energie te willen of gewoonweg fitter en meer gelukkig te willen zijn. Wanneer je besluit gezonder te willen leven, iets af te willen vallen of grip krijgen op diabetes of een andere aandoening dan kun je een leefstijlcoach inschakelen.
young woman sleeping bed web

Werkwijze

In plaatst van advies geven werkt de leefstijlcoach aan de motivatie om zelf verantwoordelijk te zijn voor je eigen leefstijl. Tips en advies is vaak handig maar niet duurzaam. Middels bewustwording, motivatie én het nemen van kleine stappen werken we samen aan jouw doel.

Op het gebied van voeding, beweging, slaap en stressmanagement coachen we gericht om tot een duurzame gedragsverandering te komen. Je wordt met intense aandacht individueel persoonlijk begeleidt. Na een uitgebreide intake wordt er een op maat Leefstijl-plan gemaakt, een actieplan om je uiteindelijke doel te bereiken. 

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met de coach & oefentherapie praktijk Dudok.

Coachen is dus niet helpen, maar begeleiden naar een voor jou belangrijk doel.

Bijvoorbeeld:

  • het leren reduceren/ervaren van spanning en stress
  • duurzaam afvallen
  • beter slapen
  • Het verkrijgen van meer energie
  • andere persoonlijke doelen
composite image beautiful blonde white sundress jumping up beach web